toolbar chrome
Google Toolbar toevoegen en synchroniseren Google Toolbar Help.
Google Toolbar installeren en synchroniseren. Voor het gebruik van Google Toolbar heeft u een apparaat met Windows XP, Vista of 7 en Internet Explorer 6 of hoger nodig. Verwijder alle oudere versies van Google Toolbar. Ga naar de downloadpagina van Google Toolbar.
Google Publisher Toolbar Chrome Web Store.
Vanuit de pop-up Advertentiedetails kunt u ook direct actie ondernemen op een ongewenste advertentie door de advertentie zelf, de URL of het advertentienetwerk te blokkeren, of door feedback te geven aan Google. Als u op het pictogram van de Toolbar voor Google-uitgevers klikt, wordt de pop-up Accountoverzicht geopend.
Google Toolbar.
Google Toolbar is alleen beschikbaar voor Internet Explorer. Probeer Chrome, de snelle, moderne browser van Google, om toegang te krijgen tot alle functies van Google Toolbar en meer. U gebruikt Chrome. Dat is fantastisch. Alle functies van Google Toolbar zijn al geïntegreerd in uw browser.
Zo ruim je de rotzooi van browser-toolbars op in Chrome, Firefox en IE Apps Software ComputerTotaal.
Markeer het tekstveld ernaast en voer de url van je favoriete startpagina in. Chrome is nog minder gecharmeerd van toolbars dan andere browsers, en het is soms ronduit lastig zo'n' toolbar ├╝berhaupt aan de praat te krijgen. Maar soms willen we gewoon voor de gein een toolbar downloaden en installeren.

Contacteer ons