moz update
Why SEO is so freaking hard. Blog Koo.
Naast de vele kleine doordeweekse updates, zijn er ook al enkele grote updates geweest die de spelregels heel ingrijpend hebben veranderd. Zo hoorde je allicht al van de Panda, Pinguin, Hummingbird of Mobilegeddon update. Deze allen beschrijven zou me te ver leiden, daarom verwijs ik graag naar de Google Algoritme thread van Search Engine Land en het overzicht van alle updates van Moz.
De Google Penguin update: alles wat je moet weten. Next Marketing 2015.
Er zijn ontzettend veel verschuivingen te zien de afgelopen dagen en het lijkt steeds turbulenter te worden. Moz update hun post over de update de komende dagen regelmatig om te laten zien wat de precieze impact is van de wijziging bij Google.
Moz SEO Toolbar, een onmisbare gratis SEO tool SEO Zwolle.
Moz SEO Toolbar, een onmisbare gratis SEO tool. Download Gratis SEO Handleiding. Maak je website beter vindbaar met ContentKing Review. Update je website voor een frisse, nieuwe SEO-start. Screaming Frog SEO Spider: de ultieme SEO-tool? Iedereen kan ontwerpen met Canva aanrader!
Google Update: Langere meta descriptions: What to do! Impres.
Google Update: Langere meta descriptions: What to do! Publicatiedatum: 20 december 2017. Zit jij ook vaak te puzzelen om alle belangrijke informatie in de meta description te proppen? Afwegen wat je wel of juist niet wilt communiceren om er uiteindelijk achter te komen dat je net niet uitkomt met de ruimte? Hooray for Google! Sinds 6 december, na een korte testperiode, toont Google nu ook in Nederland langere varianten van meta descriptions. Meta descriptions kunnen nu zon twee keer langer zijn dan voorheen. Meta descriptions, wat zijn dat ook alweer? De meta description is de beschrijving van je pagina. Deze beschrijving wordt in de zoekresultaten getoond. Dit resultaat, ook wel snippet genoemd, ziet er als volgt uit.: Hoe lang kunnen meta descriptions nu zijn? Er is geen duidelijk maximum. Verschillende bedrijven zoals RankRanger en MOZ, welke grote autoriteiten zijn op het gebied van SEO, hebben in hun database onderzoek gedaan.
Majestic SEO: Trust flow Citation flow uitleg LEQUAL online marketing.
Majestic Metrics VS MOZ Metrics. Beide bedrijven updaten de metrics regelmatig, zie onderstaand een overzicht van de update frequentie van zowel MOZ als Majestic. Bekijk hieronder wat Majestic exact doet en uitvoert om tot de metrics te komen. 0-100 geen decimalen.
Penguin update onderweg SEO forum SEOguru.
Google Pigeons Local search algorithm update 02/08/2014 Misschien omdat het vakantieperiode is, maar toch verbaasd het me dat ik de eerste ben die het hier maar meld: Google heeft een algoritme update uitgevoerd voor Local search: Google Pigeons. Lokale zoekopdrachten worden nog.
17 factoren van Moz Spam Score.
Zoals Moz zelf aangeeft, het is niet zeker dat dit ├ęcht de factoren zijn waardoor een website een penalty krijgt. Moz heeft gekeken naar de correlatie tussen websites met een penalty en hun eigenschappen. In bovenstaande grafiek wordt de correlatie weergegeven tussen de factoren en de kans op een penalty.
Panda, Penguin, Pigeon: welke algoritme-updates voerde Google door?
De update is bekend komen te staan als Mobilegeddon, omdat niet-mobielvriendelijke websites er flinke schade door hebben kunnen oplopen. Die schade bleek uiteindelijk kleiner dan op voorhand gedacht op basis van de aankondigingen door Google, maar het geeft goed aan dat een moderne website vandaag de dag zowel op een desktop als op een mobiel apparaat goed leesbaar moet zijn. Overzicht van Moz.

Contacteer ons